De massagebranche groeit door

De massagebranche groeit door

Jaarlijks vind de samenkomst van de massagebranche plaatst. Het evenement MassageDagen wordt dan gehouden. Dit toont aan dat de massagebrancheeen duidelijke sector is met een nog steeds groeiend eigen branche-evenement.

De MassageDagen is een totaalevenement met tal van (nieuwe) massageproducten en –technieken. Tevens worden er kennismakingsworkshops aangeboden.

Het concept

In korte tijd in aanraking komen met nieuwe en bijzondere massagetechnieken en –disciplines.
Het evenement is dan ook bedoeld voor gevorderde en beginnende masseurs.

Juist voor de mensen die zich oriënteren op het massagevak zijn de MassageDagen erg interessant. Er zijn leveranciers, er zijn opleidingscentra en er worden doorlopend diverse bijzondere demonstraties geshowd.

Ook zijn er beroepsverenigingen en massage verenigingen aanwezig.

Cursus programma

Traditioneel wordt weer een fors programma gepresenteerd bestaande uit ca. 60 cursussen in massage. Volgeboekte cursussen massage van de vorige editie worden herhaald en natuurlijk heeft de organisatie weer diverse nieuwe technieken in disciplines in huis weten te halen.

O.a. de Ceramic Wonder Massage uit België (primeur), de nieuwe soundfullness ervaring, de nieuwe Fibro massage en de Rebozo massage. De cursussen worden in ca. 12 zalen gehouden.

Marketingseminars

De zaal puilde uit tijdens de presentatie “Massage is the Message” van sales en marketing entertrainer Fred Roelfsema.

Alle reden voor de organisatie om dit jaar een breder pakket aan te bieden met seminars over marketing, sales, zin en onzin van social-media, etc.

Ook is er de presentatie: “Stap voor stap naar je eigen praktijk”, via een cursus massage of een opleidingsinstituut. Een ideale cursus voor beginnende masseurs/masseuses met plannen voor een eigen bedrijf.

De vakbeurs MassageDagen is toegankelijk voor iedereen met (meer dan gewone) interesse in massage

De MassageDagen vakbeurs vindt jaarlijks plaats in januari in de Jaarbeurs te Utrecht.

Bron: Massage Zaken

Plaats een reactie

Cursus Ontspanningsmassage 14 en 15 september - Nieuwegein

Een echte starterscursus en dus een massage cursus voor Iedereen !

Kopos, uw coach op maat!

meer informatie